Ticaret Bakanlığı, Simit Fiyatlarının Belirlenmesinde Yetkili Hale Getirildi Ticaret Bakanlığı, Simit Fiyatlarının Belirlenmesinde Yetkili Hale Getirildi

Tatilin 7 günündeki toplam 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin ise yaralandığını vurgulayan Yerlikaya, sürücü ve yolculara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik yoğunluğunun tekrar artmaya başladığını ifade eden Yerlikaya, aşırı hız yapmamaya, emniyet kemeri takmaya ve trafik kurallarına uymaya çağırdı.
Ayrıca, İçişleri Bakanlığının bayram tatili dönüşünde İstanbul ve Ankara'daki trafik yoğunluğunun azaltılması için bazı araçların seyirlerine izin verileceğini duyurduğunu hatırlatan Yerlikaya, özellikle yaş sebze/meyve, süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdaları taşıyan araçlara izin verileceğini belirtti. Bu araçların ana arterler haricindeki güzergahlarda seyirlerine izin verileceğini ve zorunluluk halinde ise ana arterler üzerinde en az süreyle bulunacaklarını açıkladı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN