Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, maçı kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak berabere kaldıklarını söyledi. Palut, bir puanın da çok değerli olduğunu ifade etti.

Maçın genelinde iyi bir hücum performansı sergilediklerini belirten Palut, özellikle ilk yarıda gol bulabilecekleri pozisyonlara girdiklerini dile getirdi. Ancak bu pozisyonları gole çeviremediklerini kaydetti. İlk yarıda oyunu domine ettiklerini ve baskı kurdularını ancak golü atamadıklarını söyleyen Palut, aynı dönemde savunma anlamında zorlandıklarını da ekledi.

TFF Hakem Akademisi ve Üniversiteler Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı TFF Hakem Akademisi ve Üniversiteler Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Palut-7

İkinci yarıda ise Konyaspor'un etkili ataklar yaparak pozisyonlar bulduğunu vurgulayan Palut, maçın sonucunun berabere bitmesine rağmen biraz daha tempo yapmış olsalar galip gelebileceklerini ifade etti. Ancak aynı zamanda savunmada kendilerini güvende hissetmediklerini ve rakibe fazla geçiş şansı verdiklerini de sözlerine ekledi.

Sonuç olarak, İlhan Palut, aldıkları bir puanın kaybettikleri iki puandan çok önemli olduğunu belirtti. Çalışmalarının devam edeceğini ve oyuncularının ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT