Trabzon’da dolmuşcular tarafından darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıkları o anları anlattı Trabzon’da dolmuşcular tarafından darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıkları o anları anlattı

ASKON’un düzenlediği programa AK Parti Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, Akçaabat belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Araklı belediye başkanı Recep Çebi, AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın, AK Parti Araklı belediye başkan adayı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, AK Parti il başkanı Sezgin Mumcu, BBP il başkanı Muharrem Danışmaz, TTSO yönetim kurulu başkanı Erkut Çelebi katıldı.



 ASKON Trabzon şube başkanı Tolga Sancak, programın açılış konuşmasını yaparak, gelen iş dünyasını selamladı. 

ÜRETTİĞİMİZ KADAR GÜÇLÜYÜZ

AK Parti Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı ve Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, “Ne kadar üretirsek o kadar güçlüyüz. Böyle bir zamandayız. Çok kıymetli iş insanlarımızın atacağı adım ve yapacağı yatırımlarda ön ayak olmak, bürokrasideki engelleri aşmak bizim görevidir. Halkımızın tercihi ile vazife aldığımızda bütün adımları atacağız” dedi. ASKON Trabzon Şube Başkanı Tolga Sancak, Ahmet Metin Genç’e el yapımı Sürmene kılıcı hediye etti.

Ali Osman Ulusoy yönetim kurulu başkanı Ahsen Aydın





Muhabir: AYŞE SANCAK