Batman'ın Sason ilçesinde yer alan Sultana Dağı, kayak yapmak ve mangal keyfi yapmak isteyenler için muhteşem bir alternatif sunuyor. Geleneksel kayak rotalarının dışında farklı bir deneyim arayanlar için ideal olan bu doğal cennet, vatandaşların hafta sonlarını keyifle geçirmelerine imkan tanıyor.

Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen birçok vatandaş, aileleriyle birlikte Sultana Dağı'na akın ederek kar üzerinde kayak yapmanın ve mangal keyfinin tadını çıkarıyorlar. Tarihi Sulatan Çeşmesi'nin etrafında, 1,5 metre kalınlığındaki kar üzerinde uçurtma uçurarak, kar topu oynayarak ve keyifli sohbetler eşliğinde vakit geçiren misafirler, doğanın güzellikleriyle baş başa kalmaktan büyük mutluluk duyuyorlar.

Burak Dündar, Sultana Dağı'nın sunduğu muhteşem ortamda geçirdikleri keyifli günü değerlendirerek, herkesi bu eşsiz yerin doğal güzelliklerini keşfetmeye davet ediyor. Dündar, "Sultana Dağı'nın bu güzelliğini daha fazla kişinin görmesini ve ziyaret etmesini diliyorum. Bu bölge, karı seven ve doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes için gerçek bir cennet" şeklinde konuştu.

Sultana Dağı'nı ilk defa gören Alper Teker ise, bölgenin muhteşem manzarası karşısında hayranlıkla karışık bir memnuniyet ifade ederek, bölgeye ulaşımın kolaylığına ve tarihi dokusuna vurgu yaparak, diğer gezginleri bu doğal güzellikleri keşfetmeye davet etti.

Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı

Sultana Dağı, doğal güzellikleriyle ve keyifli aktiviteleriyle Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Editör: Doğukan ÖZKURT