İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçime gitmesi için 136 136 imza topladıklarını açıkladı İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçime gitmesi için 136 136 imza topladıklarını açıkladı

Yeşil-Mavili takımda Avrupa hedefi doğrultusunda mücadele ettiklerinin altını çizen Shelvey, Rizespor'a Avrupa hedefini gerçekleştirmek için geldiğini ifade etti.

Shelvey, “Önümüzde oynamamız gereken 6 maç var. Avrupa hedefine ancak maç maç bakarak ulaşabiliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Ben buraya Çaykur Rizespor'u Avrupa kupalarına götürmek için geldim. Kendi bireysel hedefim buydu. Günün sonunda bu hedefe ulaşamazsak kendi adıma işimi doğru olarak yapamadığımı addedeceğim. Bunu başaramamış olarak göreceğim kendimi. Takım arkadaşlarımızın tek amacı bu hedefi başarmak. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada kalmaya çok açığım. Bu büyük kulüp için oynamaktan dolayı mutluyum ama günün sonunda iki tarafın çıkarları için hareket etmek gerekir. Kulübün neye ihtiyacı var? Kulüp nasıl bir gelecek planlıyor? İki tarafın da çıkarlarına göre hareket edilecektir. Eğer teklif gelirse oturur konuşuruz, burada olmaktan çok mutlu olurum” dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU