Kadının inin doğum günü için özel bir sürpriz planı vardı. Doğum günü kutlamalarının ardından ortaya çıkan videoya göre, kadın eşine pasta getirirken yanında bir başka kadını da getirdi. İddialara göre, pasta getiren ikinci kadının eşe hediye olarak verildiği söylendi.

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, şaşkınlık ve gülüşmeler arasında yaşanan olay, izleyenleri büyük bir merak içinde bıraktı. Kadının, eşine "ikinci eş" olarak sunduğu pasta anı, alışılmadık bir hediye seçimi olarak dikkat çekti.

S 19268048F383B5Bb326059D59824B8817B76B6A4

Malezya'da Geçit Töreni Provasında Facia: İki Helikopter Havada Çarpıştı, 10 Kişi Hayatını Kaybetti Malezya'da Geçit Töreni Provasında Facia: İki Helikopter Havada Çarpıştı, 10 Kişi Hayatını Kaybetti

Özel günlerde yapılan sürprizler genellikle romantik, duygusal veya eğlenceli olurken, bu olay Kazakistan'da alışılmışın dışında bir tercihle karşılaşıldığını gösterdi.

Olayın detayları ve kadının motivasyonu konusunda henüz resmi bir açıklama gelmezken, sosyal medya kullanıcıları olaya farklı yorumlar yaparak ilginç hediye tercihine dair çeşitli spekülasyonlarda bulundular. Bu olay, hediye alışkanlıklarının ne kadar çeşitli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

KAYNAK/ONEDİO

Editör: Ayşe Sancak