TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Sebat Gençlikspor, kötü bir süreçten sonra önceki gün Bursa Yıldırımspor'u 90+7’nci dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederek 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Bu galibiyetle birlikte takım, üzerindeki kara bulutları dağıtarak yeniden moral kazandı.

Adem Çak-2

Kırmızı-Beyazlılar, Play-Off yoluyla 2. Lig'e yükselmeyi hedefliyor ve ikinci sırayı elde etmeleri durumunda direkt olarak finale çıkacaklar. Şu an 46 puanla 2. sırada bulunan Sebat Gençlikspor, en yakın rakibi Muşsspor'a 6 puanlık bir fark atmış durumda. Bu avantajlarını sonuna kadar korumak isteyen ekip, ligde kalan son 3 maçına odaklanmış durumda.

14 Nisan Pazar günü Çatalcaspor deplasmanına konuk olacak olan Sebat Gençlikspor, bu maçtan 3 puanla ayrılarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Son 3 haftada Çatalcaspor deplasmanı, Nevşehir Belediye ve 23 Elazığ maçlarını oynayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, kalan 9 puandan tamamına talip.

Trabzonspor,  kritik bir deplasman maçı için hazırlıklarına devam ediyor Trabzonspor,  kritik bir deplasman maçı için hazırlıklarına devam ediyor

Sebat Gençlikspor, ligi 3'te 3 yaparak tamamlayıp ardından Play-Off final maçı için rakibini beklemeye koyulacak. Final maçı tarafsız bir sahada oynanacak ve Kırmızı-Beyazlılar, 2. Lig hayalini gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele edecek.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA