Sorunları TAKA gazetesine aktaran ilçe sakinlerinden Göksal Purtuloğlu, özellikle halkın ve öğrencilerin bu durumdan perişan olduğunu ifade etti. İlçede okullarda kullanılan kömürün, çevreye yaydığı duman nedeniyle öğrencilerin sağlığını tehlikeye attığını belirtti. Ayrıca, evlerde de kömür sobalarının sıkça kullanılmasının hava kalitesini olumsuz etkilediğini vurguladı.

E8Fbd81A 17D9 4C72 A69F Dca34B06C078

Purtuloğlu, sorunun çözümü için ilçeye doğalgazın kısa sürede getirilip evlere ve işyerlerine bağlanması gerektiğini dile getirdi. Aksi takdirde, ilçenin gelecekte ciddi ciğer hastalıkları ile boğuşmak zorunda kalabileceği uyarısında bulundu. Yetkililerden bu çevre sorununa acilen önlem almalarını beklediklerini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba

483E5E3B 754D 4E1E Ad55 70Bc0C0C96A8
Köprübaşı ilçesinde yaşayanlar, temiz hava ve sağlıklı bir çevre için doğalgazın bir an önce ilçeye ulaşmasını umut ediyorlar.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak