Trabzon Maçı Öncesi Beşiktaş'ı Sarstı! Futbolcu Silahlı Saldırıya Maruz Kaldı! Trabzon Maçı Öncesi Beşiktaş'ı Sarstı! Futbolcu Silahlı Saldırıya Maruz Kaldı!

Abdullah Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor ile Volkan Demirel'in Hatayspor'u karşı karşıya geldiği maç Papara Park'ta oynandı. Ev sahibi Trabzonspor, Trezeguet ve Enis Bardhi'nin golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 40'a yükseltirken, Hatayspor 28 puanda kaldı. Ligde bir sonraki maç haftasında Trabzonspor deplasmanda Pendikspor'a konuk olacakken, Hatayspor evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

Maçta Trezeguet'in attığı golle birlikte Trabzonspor, bu sezon ligde en fazla kafa golü atan takım unvanını elde etti.

Bordo-mavili ekip, 5 maçlık galibiyet hasretine son verirken, yeni transfer Thomas Meunier'in performansı da dikkat çekti. Meunier, çıktığı ilk iki maçta 2 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün 90 dakika maçın hakimi bizdik. Oyunu domine ettik ve 2-0 gibi net bir skorla galip ayrıldık. Aslında hafta içerisinde çalıştıklarımızı, rakibin ne yaptıklarını çok iyi çalışarak hem analizde hem pratikte çalışarak bugün net bir skor aldık. Takım arkadaşlarımı, hocalarımı ve ekibi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Thomas Meunier'in performansı da övgü aldı. Meunier, maç sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Bundan daha iyi bir iç saha maçı hayal edemezdim. Harika takım arkadaşları, harika galibiyet, harika Trabzonspor, Bize Her Yer Trabzon." sözleriyle takımına olan sevgisini dile getirdi.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT