Kermak Kerimoğlu Makine Sahibi Engin Kerimoğlu ve Ümmühan Yetimoğlu Hayatlarını Birleştirdi Kermak Kerimoğlu Makine Sahibi Engin Kerimoğlu ve Ümmühan Yetimoğlu Hayatlarını Birleştirdi

Nuray-Celal Tekinbaş’ın kızı Büşra ile Ayşe-Veli Ay’ın oğlu Furkan ile KTÜ Sahil Tesislerinde muhteşem bir nikahla hayatlarını birleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikahta, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, KTÜ Rektörü Pro. Dr. Hamdullah Çuvalcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, AK Parti il başkanı Dr. Sezgin Mumcu’da şahitlikleri ile çiftin mutluluklarına ortak oldular.

11F9A6E0 C387 4D64 8E5A A7A991Ca5849
MUTLULUĞNUZ DAİM OLSUN
Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, mutlu anında kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür edere, “Evladım Büşra ile Furkan oğlumuzun düğününde bizleri yalnız bırakmadınız. İyi ki varsınız. Evlatlarımızın mutluluğu daim olsun” dedi. TAKA Gazetesi olarak, Tekinbaş ve Ay ailelerini tebrik ediyor, Büşra ve Furkan’a iki cihan saadeti diliyoruz.

E9Ea98F2 9597 4003 8C2D Ed9Ec86872De

Muhabir: BİROL SANCAK