Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Spor Şenliği'nde futbol turnuvası sırasında talihsiz bir olay yaşandı. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında yaşanan sözlü tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü.

Müsabaka esnasında çıkan arbedede Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi M.E.Y. bir darbe alarak yaralandı. Akademisyenlerin müdahalesiyle durum sakinleştirilirken, yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu belirtilirken, olayın cep telefonu kamerasına yansıdığı bildirildi.

Abdullah Avcı transferde ısrarcı Trabzonspor'da yerli transferde gözler eski futbolcuya döndü Abdullah Avcı transferde ısrarcı Trabzonspor'da yerli transferde gözler eski futbolcuya döndü

Yaralanan öğrenci, aldığı darbe sonucu darp raporu alarak şikayetçi oldu. Bu olay, KTÜ öğrencileri arasında son dönemde yaşanan benzer kavgaların bir devamı niteliğinde. Geçtiğimiz günlerde Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Sürmene ilçesinde dolmuşçularla yaşadıkları kavga ile gündeme gelmişti. Öğrenciler, kavganın sebebini dolmuşçuların yol kesmesine bağlarken, dolmuşçular ise öğrencilerin ilk saldırıyı gerçekleştirdiğini iddia etmişti.

Muhabir: AYŞE SANCAK