Yıldız şöyle dedi;
 
 Havva Annemizden buyana gelmiş geçmiş tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, ölenlere rahmet geride kalanlara Allah’tan Sağlık Sıhhat ve Afiyetler diliyoruz.
 
Annelerimiz maalesef her ne kadar evlatları tarafından gerektiği rağbeti görmeseler bile, onlar bizim için canlarını verecek kadar fedakârdırlar.
 
Evet;
 
 Aslında bir evlat için Anneler günü her gün olmalıdır.
 
Ama maalesef hayat şartları yaşanılan ortam, geçim sıkıntıları, iyi bir hayat standarttı yaşama yarışı bizi bu güzel Cennet kokulu Annelerimizden ayırıyor.
 
Ve bu güzelliği bir güne sıkıştırıyor.
 
O Anne ki, O bir doktor, o bir hemşire, o bir avukat o, bizim ilk öğretmenimiz, dert ortağımız, en yakın arkadaşımız.
 
Kısacası o bizim her şeyimiz.
 
 Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Hz.lerinin ve daha nice insanlığa her açıdan hizmet eden insanların dünyaya gelmesine vesile olan, Annelerimiz.
 
Onlara en güzel onuru ve gururu küçük yaşta yetim kalan Anne sevgisine hasret olan, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (SAV) Efendimiz vermiştir.
 
“Cennet Anaların Ayakları Altındadır.” Diyerek. Ümmetine çok büyük bir yük yüklemekle beraber, Annelerimizi de onurlandırmış oldu. Bu sorumluluğun bilincinde olmamız gerekir.
 
Bizler evlatlar olarak Anne ve babalarımızın hayır dualarını almak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.
 
İnanın, Anneye ve Babaya saygılı olan bir toplum, hiçbir şeyde geri kalmaz. O toplum “muasır medeniyet seviyesine”, Yani, gerek sosyal, gerekse bilimsel, ahlaki yönden diğer tüm ülkelerden önde olmamıza vesile olur.
 
Bu vesile ile tüm Annelerimizin her gününü kutluyor ellerinden öpüyorum.
 

Editör: TE Bilisim