Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenen karşılaşmalara 48 okuldan toplam 174 sporcu katılım sağladı. Sol ve sağ kol mücadeleleriyle renklenen müsabakalar, izleyenlere eğlenceli, çekişmeli ve heyecan dolu anlar yaşattı.

174 Sporcunun Katılımıyla Büyük Heyecan

Masa Teni̇si̇2

Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından organize edilen müsabakalara, 174 sporcu ve 48 okulun katılım sağlaması, gençlerin spor etkinliklerine gösterdiği ilgiyi ortaya koydu. Bilek güreşi masasında bir araya gelen gençler, sol ve sağ kol mücadeleleriyle göz doldurdu.

Dereceye Giren Sporculara Ödüller Verildi

Masa Teni̇si̇3

Yoğun çekişmeye sahne olan müsabakaların ardından dereceye giren sporcular, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. Gençlerin performansı izleyenler tarafından büyük alkış topladı. Müsabakalarda gösterdikleri çaba ve mücadeleyle dikkat çeken sporcular, gelecekteki başarılarıyla adından söz ettirecekler gibi görünüyor.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü'nden Tebrik Mesajı

Masa Teni̇si̇4

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, müsabakaların sona ermesinin ardından dereceye giren sporcuları tebrik ederek, "Eğitim-öğretim hayatında yer alan öğrencilerimizin spor yapmasına, sportif müsabakalarda yer almasına büyük önem veriyoruz. Spor, fiziki gücü arttırdığı gibi zihin gücünü de olumlu şekilde etkiliyor. Dereceye giren sporcularımız başta olmak üzere, katılan tüm sporcularımızı ve okullarımızı tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize, okullarımıza, hakemlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak