Takımının hücum hattında önemli bir rol üstlenen Mısırlı kanat oyuncusu, son olarak oynanan Alanyaspor karşılaşmasında gol atamasa da, Karagümrük karşısında Bordo-mavili ekibinin en etkili silahlarından biri olarak sahada yer alacak. Afrika Kupası'ndan dönüşünden bu yana Beşiktaş ve Alanyaspor maçlarında skor üretemese de, Trezeguet, Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor müsabakalarında attığı gollerle takımına önemli puanlar kazandırdı. 

Trabzonspor'da Avcı, Fener'den Bu Yerli Kaleci Transferini Getiriyor: Kale Ona Emanet! Trabzonspor'da Avcı, Fener'den Bu Yerli Kaleci Transferini Getiriyor: Kale Ona Emanet!

Abdülkadir Ömür'ün ayrılmasının ardından 10 numaralı formayı devralan ve performansını artıran Trezeguet, takımın hücum gücüne önemli bir katkı sağlıyor. Son dört Süper Lig maçında üç gol atan Trezeguet, bu formunu devam ettirerek Karagümrük maçında da fileleri havalandırmak istiyor. 

Ligdeki gol sayısını 8'e çıkararak takımına daha fazla katkı sağlamayı hedefleyen yıldız oyuncu, Karagümrük karşısında da etkili bir performansını devam ettirmek için sahaya çıkacak. Öte yandan Trezeguet'in form grafiğinin yükselmesi, Trabzonspor taraftarlarını umutlandırıyor. Trezeguet, gelecek sezon kurulacak olan şampiyonluk kadrosunun en önemli isimlerinden biri olacak. 

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak