İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Açıklama Geldi; Asla Taviz Vermeyeceğiz! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Açıklama Geldi; Asla Taviz Vermeyeceğiz!

Operasyonlar sırasında Kahramanmaraş merkezli iki ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile birlikte yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Toplamda 21 şüpheli yakalandı ve bunlardan 20'si tutuklandı. Operasyonlar, Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı ve KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 1 Haziran 2023 ile 4 Nisan 2024 tarihleri arasında 14 uluslararası, 38 ulusal, 69 bölgesel ve 303 yerel olmak üzere toplamda 424 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Ayrıca, suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını ve her türlü suçun üzerine kararlılıkla gidileceğini vurguladı.
Bu başarıda emeği geçenleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarması'nı da övgüyle bahsetti. Halkın huzurunu kaçıran suçluların adalete teslim edileceğini belirtti ve milletin duasının güçleriyle olduğunu ifade etti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY