Ankara'da Sabah Saatlerinde Sağanak Yağış:
Başkent Ankara'da yarın sıcaklık en yüksek 11 derece olacak. Meteoroloji, sabah saatlerinden itibaren (04.00) kentte sağanak yağış beklendiğini, yağışın aralıklarla gece 24.00'e kadar devam edeceğini bildirdi.

İstanbul'da Öğleden Sonra Yağış Başlıyor:
Mega kent İstanbul'da salı günü sıcaklık en yüksek 15 derece olarak tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden itibaren (13.00) başlayacak sağanak yağışın aralıklarla gece yarısına kadar süreceği öngörülüyor.

İzmir'de Saat 10.00'dan İtibaren Uyarı:
İzmir'de yarın en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olacak. Meteoroloji, kentte etkili olması beklenen sağanak yağış için saat 10.00'dan itibaren uyarıda bulundu.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 10

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 15

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

Adana: Az bulutlu 20

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların gece saatlerinden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.) 18

Samsun: Parçalı bulutlu 17

Türkiye'de Skandal: Pakistanlı Şahıs Dans Eden Kadın Gizlice Videosunu Çekip Paylaştı Türkiye'de Skandal: Pakistanlı Şahıs Dans Eden Kadın Gizlice Videosunu Çekip Paylaştı

Trabzon: Parçalı bulutlu 16

Erzurum: Parçalı bulutlu 6

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 11

Genel olarak, halkın hava durumu koşullarına karşı dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması önem arz etmektedir. Sağanak yağışın etkili olacağı bölgelerde sele karşı tedbirli olunmalıdır.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak