Fırtına Uyarısı Detayları: Karadeniz, Marmara ve Ege Denizi'nde Etkili Olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz'in batısında yarın öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esmesi beklenen fırtına, salı günü gece saatlerine kadar devam edecek. Marmara'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde etkili olacak fırtına, çarşamba günü akşam saatlerine kadar devam edecek. Kuzey Ege'de ise yarın sabah saatlerinde kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esen fırtına, salı günü 8 ila 10 kuvvetinde tam fırtına şeklinde etkisini gösterecek. Fırtına, çarşamba gece saatlerine kadar devam edecek. Güney Ege'de ise bugün akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esecek fırtına, çarşamba günü sabah saatlerinde güneyde, gece saatlerinde kuzeyde etkisini kaybedecek.

Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı

Denizciler ve Tekne Sahipleri Dikkat!

Denizcilere yönelik yapılan uyarıda, fırtına nedeniyle olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı. Fırtına şartları nedeniyle deniz trafiğinde yaşanabilecek aksamalara karşı hazırlıklı olunması önem arz etmektedir.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Güncel Bildirimler İzlenmeli!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, fırtına ve hava durumuyla ilgili güncel bildirimleri takip ederek, denizcilerin ve tekne sahiplerinin güvenliğini sağlaması önemlidir. Güncel bilgileri takip ederek alınacak tedbirlerle olası risklerin önüne geçilebilir.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak