Montreal Üniversitesi'nden Felç Tedavisinde Yeni Adım: Beyin Arayüzü İle Yürüme Yeteneği Geri Kazanılabilir

Montreal Üniversitesi'ne bağlı Sacred Heart Hastanesi'ndeki bilim insanları, felç hastalarının tedavisi için umut vadeden bir çalışma gerçekleştirdi. Araştırmacılar, felçli bir hayvanın beyninin dönüşümlü olarak uyarılmasıyla yürüme yeteneğini geri kazandıran bir arayüz geliştirdi.


Montreal'de Yapılan Çalışma, Felç Tedavisi İçin Yeni Bir Yaklaşım Sunuyor

Montreal kentindeki bilim insanları, felç tedavisinde yeni bir umut ışığı olabilecek bir çalışma gerçekleştirdi. Felçli bir hayvanın beyninin dönüşümlü olarak uyarılmasıyla yürüme yeteneğini geri kazandıran bir arayüz geliştiren araştırmacılar, klinik deneylere geçmeye hazırlandıklarını duyurdu.


Kanadalı Bilim İnsanlarından Felç Tedavisi İçin Yenilikçi Çalışma

Montreal Üniversitesi'nden bilim insanları, felç tedavisinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Felçli bir hayvanın beyninin dönüşümlü olarak uyarılmasıyla yürüme yeteneğini geri kazandıran bir arayüz geliştiren ekip, klinik deneylere geçmeye hazırlandıklarını belirtti.


Felç Tedavisinde Yeni Teknolojik Gelişme: Beyin Uyarısı İle Yürüme Yeteneği Artabilir

Kanada'nın Montreal kentindeki bilim insanları, felç tedavisi için umut vadeden bir teknolojik gelişme kaydetti. Felçli bir hayvanın beyninin dönüşümlü olarak uyarılmasıyla yürüme yeteneğini geri kazandıran bir arayüz geliştiren ekip, bu teknolojiyi insanlar üzerinde denemeye hazırlanıyor.


Montreal Sacred Heart Hastanesi'nden Felç Tedavisi İçin Yeni Bir Yöntem

Montreal Sacred Heart Hastanesi'nde görev yapan bilim insanları, felç tedavisi için umut vadeden yeni bir yöntemi duyurdu. Beynin dönüşümlü uyarılmasıyla yürüme yeteneğini geri kazandıran bir arayüz geliştiren ekip, klinik deneylere geçmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Kaynak/NTV

Editör: Ayşe Sancak