TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı

HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, fiziksel kapasitesi geniş bir alana sahip olup Denizcilik, Bilişim Teknolojileri, İnşaat, Elektrik-Elektronik, Motor, Makine, Mobilya gibi farklı alanlarda eğitim vermektedir. Okulun bu alanlardaki çalışmaları ülke çapında büyük öneme sahip projeleri içermektedir.

Okul Müdürü tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, Kaymakam Demirer okulun bölümlerini ziyaret ederek bölüm şefi öğretmenlerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaret sırasında Kaymakam Demirer, öğrencilere hitap ederek, okullarının sunduğu imkanları değerlendirmeleri gerektiğini ve mezun olduklarında iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaklarına inandığını ifade etti. Öğrencilere, öğretmenlerini dinlemeleri, derslerini anlamaya çalışmaları ve uygulama atölyelerini etkili bir şekilde kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, okulun pansiyonunda öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyerek okuldan ayrıldılar. Kaymakam Demirer, okulun eğitim çalışmalarına olan katkılarından dolayı okul idaresini ve öğretmenleri tebrik etti ve tüm öğrencilere başarılar diledi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT