Karnap, bu sürecin planlı bir şekilde yaşandığını belirterek, "Seçimlerde en fazla oy alan ve en az oy alan parti konuşulur" diyerek, 3 oy alarak Türkiye'nin gündemine oturduklarını ifade etti. Partisinin bu durumla birlikte büyük bir reklam fırsatı yakaladığını vurgulayan Karnap, sadece bu süreçte 36 milyon erişim elde ettiklerini söyledi. Ancak, bu kadar az oy alacaklarını önceden tahmin etmediklerini dile getirdi.

195Ca987 25C7 479A B677 6A1B98463241

Özellikle basında yer alan haberlerin etkisiyle, Güç Birliği Partisi'ne üye olmak isteyenlerin telefonlarını kilitlediklerini belirten Karnap, bugün bile 750 üye kazandıklarını aktardı. Karnap, yerel seçimlerde sadece 3 oy almalarına rağmen, önümüzdeki genel seçimlerde partilerinin güçleneceğini ve etkili olacağını belirtti.

Trabzon'dan Suudi Arabistan'a Direkt Uçuşlar Başlıyor! Trabzon'dan Suudi Arabistan'a Direkt Uçuşlar Başlıyor!

Türk siyasetinde tarihi bir rekora imza atan Güç Birliği Partisi, Bolu ilinin Mudurnu ilçesinde sadece 3 oy alarak dikkat çekmişti. Başkan adayları Mustafa Dogramacı'nın bu oy aldığı seçim, Türk siyasetinin nadir görülen olaylarından biri olarak kayıtlara geçti.

Muhabir: BİROL SANCAK