Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kiralama, ihale ve zaman kaybı gibi sorunları aşarak Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini kendi öz kaynaklarıyla sürdürme çabasını sürdürüyor. Güler, görev süresi içerisinde araç filosunu büyüterek hizmetlerin daha geniş bir alana ve daha hızlı bir şekilde yayılmasını sağlıyor.

Bu doğrultuda son olarak 40 milyon lira değerinde 10 yeni iş makinesini Büyükşehir Belediyesi'nin araç parkına ekledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Başkanlığı için satın alınan 10 iş makinesi arasında kar küreyici damperli kamyonlar, kazıcı yükleyiciler ve ekskavatörler bulunuyor.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada, "40 milyon liralık yatırım ile 10 iş makinesini daha filomuza dahil ettik. 2019 yılından bu yana kendi öz kaynaklarımızla satın aldığımız iş makinesi sayısını 250'ye yükseltirken, filomuzdaki iş makinesi sayısı ise 635'e ulaştı. Ordu'muza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin araç filosunu genişleterek hizmet kalitesini artırması, şehirdeki altyapı ve üst yapı çalışmalarının daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılabilmesine olanak sağlayacak. Bu girişim, Ordu halkının daha iyi bir yaşam kalitesi ve altyapı hizmetlerinden daha fazla faydalanabilmesine katkı sağlayacak.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak