Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Buluşmada partililere hitap eden Başkan Genç, AK Parti’de vefanın çok önemli olduğunu ve düzenlenen buluşmanın buna çok güzel bir örnek teşkil ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Bu güzel bulaşma için çok kıymetli ilçe başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bu bir vefa buluşması. Daha önceki programlarla da söyledim. Bizim partimiz teşkilatçılık anlayışı gereği vefaya önem veren bir partidir. İşte bunun örneğini yaşadığımız güzel bir buluşmadayız.  Vefayla başladığımızda kime sorarsanız aklımıza ilk gelen isim rahmetli Mustafa Cumur’dur.  Mustafa Cumur güzel hizmetler yaptı, güzel eserler bıraktı. Biz onu bugün rahmetle, minnetle anıyoruz. Bu davaya hizmet edip vefat eden bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İşte bizim AK Partimizin vefa anlayışı budur. O nedenle biz her zaman söylüyorum, büyük ve güçlü bir aileyiz. Çünkü teşkilatçılık anlayışını bize öğütleyen kutlu bir liderin Recep Tayyip Erdoğan’ın partisiyiz. Sıradan bir parti değiliz. Biz üzerinde sorumluluk olduğunu bilen bir anlayışın partisiyiz. Cumhurbaşkanımız hâlâ gece gündüz demiyor, koşturuyor. Yani Trabzon’a gelmiş ve yine dünyanın bütün sorunlarıyla ilgileniyor ama teşkilatını da bırakmıyor. Allah ondan razı olsun. Biz de onun kervanında yer aldık ve bugünlere geldik.” 

“GÜZEL İŞLER YAPTIK”

7D3D30F2 3F47 42B6 8E16 619818E9655E

Trabzon’da görevi bıraktıktan sonra hizmet ve projeleriyle anılan bir belediye başkanı olmak isteğine dikkati çeken Genç, “Bu dönemde çok çok güzel hizmetler yapıldı. İl Başkanlığı döneminde Şefik Türkmen başkanımızla çok güzel hizmetler yaptık. O zaman 14 beldemiz vardı, hepsinde belediye başkanlarımız vardı. O zaman 50 köyümüz vardı. Şimdi toplamda 78 mahallemizle beraber büyük bir nüfusu da barındıran ama nüfuzuyla da öne çıkan bir ilçemiz Akçaabat… Vefa anlamında Akçaabat merkezde büyük işler yapmış, büyük hizmetler yapmış, Şefik Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Şefik Başkanımız 25 yıl belediye başkanlığı yaptı. Ben de onu örnek alıyorum. Bu güzel topraklara il başkanlığım döneminde de eser bırakmak için mücadele ettik. Bir çırpıda hemen aklımıza Haçkalı Baba Hastanesi geliyor. Güzel işler yaptık, güzel işlere vesile olduk. Zaten asıl olan güzel işlere vesile olup bugün andıklarımız gibi anılmak değil mi? Makam gelip, geçiyor. Yarın da nasip olursa Akçaabat’ımızda inşallah güzel işlere imza atacağız. Ama ayrıldıktan sonra Akçaabat’a geldiğiniz zaman, makamda olmadan geldiğiniz zaman selâmınız alınıyorsa bizim için kıymetli, kalıcı olan da budur. Yani gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bunu bütün tüm kalbimle söylüyorum.” dedi. 

“AKÇAABAT’IMIZDA DAHA ÇOK VAR OLACAĞIZ”

5C37Faea 44C0 44D7 818B Fc4Cb9F8D27D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde 22 senedir vatandaşlara mahcup olmadıklarına vurgu yapan Genç, “İnşallah bu dönemde güzel bir mesai birlikteliğinde bulunduğumuz Osman Nuri Ekim Başkanımızla, ilçe teşkilatımızla yeni dönemde de güzel hizmetler yapacağız. Burada birçok yeri gezdik, hâlâ 22 senedir Cumhurbaşkanımız sayesinde vatandaşlarımıza mahcup değiliz. Milletimizin hâlâ Cumhurbaşkanımıza itimat ettiğini görüyoruz, sorunlar var, emekli vatandaşlarımızın sorunları var, kiracıların sorunları var. Bu sorunları da ciddi bir şekilde not ediyoruz. Pazar yerinden tutun da esnafımızı Gürpınar’ımızı ziyaret ettik. Bütün bu sorunları da çözecek olan liderin yine de Recep Tayyip Erdoğan olduğu konusunda bütün vatandaşlarımızda anlayış birliği var. Muhalefet kendi arasında bile aynı masada anlaşamıyor, büyük Türkiye’yi nasıl yönetecek, idare edecek? Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren kolları sıvayacağız. Akçaabat’ımızda daha çok var olacağız, varlığımızı da güzel hizmetler ve projelerimizle hissettireceğiz.” cümlelerini kullandı.

Editör: Ayşe Sancak