Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı

BEŞEL, projenin amacını Milli Eğitim Bakanlığı'nın değerler eğitimi kapsamında "iyilik" duygusunu gençlere aşılamak olarak açıkladı. Proje kapsamında öğrencilerin iyilik yapma duygusunu hissetmelerini ve mesleklerini iyilik yönünde kullanmalarını hedeflediklerini belirtti.


İhtiyaçlı ailelere yönelik olarak, öğrencilerin yeteneklerine göre çeşitli alanlarda destek sağlanması planlanıyor. Mobilya, tesisat, elektrik-elektronik, metal işleri gibi alanlarda öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak ve yardım eli uzatılacak. Ayrıca, kuaförlük, yiyecek içecek hizmetleri gibi alanlarda da destek sağlanarak ihtiyaç sahiplerine sıcak bir yemek hazırlanması planlanıyor. Projenin devletin imkanları doğrultusunda genişletilebileceğini ve gençlerin harekete geçirilerek toplumsal hassasiyetin artırılacağını ifade etti.


BEŞEL, projenin içeriğinin Yardımseverlik, Merhamet, Sorumluluk, İş birliği, Saygı gibi değerleri içerdiğini ve geniş kapsamlı bir proje olduğunu vurguladı. Diğer okullar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak projeyi genişletmeyi hedeflediklerini belirtti ve projeye destek vermek isteyen herkesi yanlarında görmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Son olarak, projeye destek olan herkese teşekkürlerini iletti ve muhtarların projede önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY