AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı, Çukurçayır, Konaklar, Pelitli, Gazipaşa, Karşıya ve Hacıkasım'da seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi ve bu açılışlar yoğun bir katılımla karşılandı.

İYİ Parti Trabzon'da Çalkantı: İlçe Başkanı Erdal Uzun İstifa Etti İYİ Parti Trabzon'da Çalkantı: İlçe Başkanı Erdal Uzun İstifa Etti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, açılışlara gösterilen büyük ilgiye teşekkür ederek, aziz hemşehrilerin desteklerinin kendilerine güç verdiğini belirtti. 

Çebi, Belediye Başkan Adaylarıyla birlikte milletin teveccühüne layık olabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

31 Mart'ın ülkemizin geleceğini belirleyeceği bir seçim olduğunu hatırlatan Çebi, AK Parti olarak hizmet etme azmi ve kararlılığıyla yola çıktıklarını ifade etti. Siyasetin sadece bir makam yarışı olmadığını, aynı zamanda millete hizmet etme vesilesi olduğunu belirten Çebi, bu kutlu davada yer almanın kendileri için büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

AK Parti'nin sadece seçime odaklanmayan, aynı zamanda gönüllere odaklanan bir anlayışı benimsediğini söyleyen Çebi, partilerinin milletin hizmetinde olduğunu ve bu doğrultuda hareket ettiklerini vurguladı.

AK Parti'nin Ortahisar'da yürüttüğü başarılı belediyecilik anlayışının devam edeceğine olan inancını dile getiren Çebi, 31 Mart'ta Belediye Başkan Adayları Ergin Aydın'la birlikte Ortahisar'ın geleceğine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Ortahisarlılar, AK Parti'nin heyecan dolu çalışmalarıyla geleceğe umutla bakıyor ve 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti'ye destek vermek için büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak