Jetour'un alt markası olan JMK tarafından üretilen "Silver Dragon Wing" adlı bu özel jip modeli, 30 bin dolarlık (yaklaşık 900 bin lira) etkileyici bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Tasarımı ve performansıyla dikkat çeken bu araç, sınırlı sayıda üretileceği için otomobil tutkunları arasında büyük ilgi uyandırıyor.

Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak

Yeni Proje 28

Silver Dragon Wing, Jetour Traveler modelinin derinlemesine modifiye edilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bu jip, zorlu arazi koşullarını düşünerek tasarlandı ve her türlü yolculuğu bir maceraya dönüştürebilecek özelliklere sahip. Geniş boyutları ve uygun dingil mesafesi, arazi koşullarına uyum sağlamak için tasarlandı. Ayrıca, 24° yaklaşma ve 28° uzaklaşma açılarıyla da dikkat çekiyor.

Silver Dragon Wing, 20 inçlik jantlar ve arazi lastikleri ile donatıldı. Gücünü 2.0 litrelik bir motorun sunduğu bu jip, 187 kW güç ve 390 Nm maksimum tork üretebiliyor. Yakıt tüketimi açısından da makul olan araç, XWD tam otomatik akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ile her türlü zeminde üstün performans vaat ediyor.

Jipin iç mekanında büyük bir merkezi kontrol ekranı ve modern bir düzen bulunuyor. Bu ekran, OTA (Uzaktan Yazılım Güncellemeleri) güncellemelerini destekliyor ve kullanıcı arayüzü, Gümüş Ejderha Kanadı temasıyla entegre edilmiş durumda.

Yeni Proje 29

Ancak Silver Dragon Wing'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Modelin ülkemize ne zaman sunulacağına dair belirsizlik devam ediyor. Bu nedenle, otomobil tutkunlarının merakla beklemeye devam edeceği bir gelişme olacak gibi görünüyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT