YOLUMUZA İLERLİYORUZ

Özdemir, adaylık sonrası açıklama yaparak, “5 yıl önce hep birlikte meydanları doldurduğumuz günlerin heyecanı, inancı baki.  2019’da büyük bir teveccühle Torul'u bizlere emanet eden hemşehrilerimize hizmete bir beş sene daha talip olmak için 4 Aralıkta adaylık başvurumuzu MHP Genel Merkezimizde yapmıştık. Genel Başkanımız, Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyefendinin olurlarıyla yeniden bu kutlu davada Torul'umuza hizmet için çıktığımız yolda ilerlemeye daha güçlü şekilde devam ediyoruz” dedi.

D475E69E 9F6C 4221 8Eb5 F0C3A5E364D5

İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları

YORULMADAN ÇALIŞMAYA TALİBİZ

Özdemir, “5 yıl boyunca, projelerimizle, hizmetlerimizle; şehrimizi büyütme hayaliyle çalışmalar gerçekleştirip birçok projeyi şehrimize kazandırdık. Şehrin huzurunu, umudunu yeşertme fırsatı bulduğumuz 5 yılın ardından gelecek için koşmaya, en iyisini hak eden Torullular için yorulmadan çalışmaya hep daha iyisini yapmaya bir kez daha talibiz. 
Kıymetli Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz ve bütün genel başkan yardımcılarımıza, Gümüşhane Milletvekilimiz Musa Küçük'e, İl başkanımız Mete  Kaya'ya ilçe teşkilat ve yöneticilerine belediye encümenlerimize  Ocak teşkilatımıza görevde olduğumuz süre boyunca bizlere verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyor, gelecek 5 yılda da yanımızda olacaklarının inancıyla hepsine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Birol Sancak