1. Akbank T.A.Ş
  2. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş
  3. Denizbank A.Ş
  4. Fibabanka A.Ş
  5. ING Bank A.Ş
  6. Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş
  7. Odea Bank A.Ş
  8. QNB Finansbank A.Ş
  9. Şekerbank T.A.Ş
  10. T.C. Ziraat Bankası A.Ş
  11. Turkish Bank A.Ş
  12. Türk Ekonomi Bankası A.Ş
  13. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş
  14. Türkiye Garanti Bankası A.Ş
  15. Türkiye Halk Bankası A.Ş
  16. Türkiye İş Bankası A.Ş
  17. Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O
  18. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş
  19. Ziraat Katılım Bankası A.Ş

Emekliler için sunulan bu promosyon seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler için detaylar şu şekildedir:

  • Başvuru Yöntemi: Maaş yatırma ve çekme konusunda kısıtlama olmadığı durumlarda emekliler istedikleri bankadan maaşlarını alabilirler. Ancak maaşlarını taşımak isteyenlerin bankaya bildirim yapmaları gerekmektedir. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir.

    Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak
  • Promosyon Ödeme Süreci: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarının pazartesi gününden itibaren promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklarını ve 28 Mart itibarıyla emeklilerin promosyonlarının hesaplarına yatırılmış olacağını duyurdu.

Özellikle emekliler için sunulan promosyon seçenekleri ve bankaların sağladığı avantajlar göz önüne alındığında, emeklilerin kendileri için en uygun promosyon seçeneğini belirleyip başvuruda bulunmaları önemlidir. Bu sayede emekliler maaşlarını aldıkları bankadan promosyon avantajlarından da faydalanabilirler.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA