Sol Ayaklı Stoper Arayışı Sürüyor

Fatih Terim'in talebi doğrultusunda, Panathinaikos'un stoper bölgesine takviye yapma isteği devam ediyor. Sol ayaklı bir stoper arayışında olan ekip, bu doğrultuda eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'nun transferini hedefliyor. Kulüp, Hugo'nun transferi için adımlar atmaya hazırlanıyor.

Vitor Hugo'nun Geçmişi ve Transferi

Vitor Hugo, Türkiye'nin köklü kulüplerinden Trabzonspor'da 3 sezon boyunca başarılı performans sergiledikten sonra, 2023 yılında 1.8 milyon euro karşılığında Brezilya ekibi Bahia'ya transfer olmuştu. Panathinaikos'un, Hugo'yu kadrosuna katma çabası, takımın savunma hattını güçlendirmeye yönelik bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Fatih Terim'li Panathinaikos, Transfer Çalışmalarını Hızlandırıyor

Yunanistan Süper Ligi'nde liderlik koltuğunda bulunan Panathinaikos, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünde şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü bir transfer atağına girişiyor.

Samet Akaydin Transferi: Detaylar Ortaya Çıkıyor

Trabzonspor'un Frikik Ustası ve Keskin Nişancısı: Messi'den Daha İyiyim Demişti... Trabzonspor'un Frikik Ustası ve Keskin Nişancısı: Messi'den Daha İyiyim Demişti...

Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'in isteği üzerine Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncusu Samet Akaydin ile prensip anlaşmasına varıldı. Yunan devi, transfer için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı ve Samet Akaydin, bugün Atina'ya giderek sağlık kontrolünden geçip, kendisini Panathinaikos'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak