Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki maç öncesi, Abdullah Avcı'nın büyük maçlardaki başarısı ve Trabzonspor'un kadro sorunları merak konusu. Galatasaray, kadro derinliğiyle favori olarak gösterilse de Abdullah Avcı'nın büyük avlara imza atma yeteneği unutulmamalıdır. Ancak Trabzonspor, Pepe, Onuachu ve Trezeguet gibi önemli oyuncuların eksikliği nedeniyle büyük bir handikapla karşı karşıya.

Trabzonspor'un sahada nasıl bir taktikle yer alacağı da merak edilmektedir. Öne çıkan olası taktiklerden biri, 4-6-1 olabilirken, başka bir seçenek ise 4-4-3 olarak sahaya çıkmaktır. Abdullah Avcı'nın, santraforsuz bir kadro ile Bardi'ye yer açarak orta sahada Galatasaray'ı sıkıştırmayı planlayabileceği de konuşulanlar arasında.

Muhtemel Trabzonspor kadrosu ise şu şekilde gösteriliyor: Kalede Uğurcan, savunmanın sağında Mehmet Can, ortada Benkoviç ve Baniya, solda Eren Elmalı. Orta sahada Bakasetas, Berat ve Mendy, hücumda ise Fountas, Enis ve Visca yer alabilir.

Bu mücadele, hem Abdullah Avcı'nın taktik dehasını hem de Trabzonspor'un kadro sorunlarına karşı nasıl bir çözüm üreteceğini görmek için heyecanla beklenen bir maç olacak.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak