Dolar: Güne yükselişle başlayan dolar kuru, 30,80 TL satış ve 30,79 TL alış fiyatıyla işlem görüyor. Serbest piyasalarda ciddi bir fiziki dolar talebi bulunurken, seçim endişesiyle vatandaşların fiziki dolara yönelmesi dolar fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Enflasyonun düşmemesi ve cari açığın kapanmaması durumunda, dolar kurunda serbest patlama yaşanabileceği belirtiliyor. Uzmanlar, zamanı geldiğinde şaşırmamak için dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Burada oturanlar yaşadı: İşte kiraların en düşük olduğu iller Burada oturanlar yaşadı: İşte kiraların en düşük olduğu iller

Euro: Euro'nun Türk lirası karşısındaki değeri 33,15 TL seviyesinde bulunuyor. Euro da diğer para birimleri gibi dalgalı bir seyir izliyor ve piyasalardaki hareketliliğe paralel olarak değer kazanıp kaybedebiliyor.

İngiliz Sterlini: İngiliz sterlini ise 38,77 TL seviyesinden işlem görüyor. Sterlin de diğer dövizler gibi piyasalardaki oynaklıkla birlikte hareket ediyor.

İsviçre Frangı: İsviçre Frangı, 34,96 TL'den alıcı buluyor. Diğer dövizler gibi İsviçre Frangı da piyasalardaki hareketliliğe bağlı olarak değerinde dalgalanmalar yaşayabiliyor.

Piyasalardaki belirsizlik ve hareketlilik devam ederken, yatırımcıların dikkatli olması ve gelişmeleri yakından takip etmesi önem arz ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Doğukan ÖZKURT