“İşin mutfağındaydım hizmete talibim”

TMMOB Makine Mühendisleri Trabzon Şubesi başkanlığından istifa eden Şaban Bülbül Arsin Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığını Arsin AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı ile duyuran Bülbül dilekçesini İlçe Başkanı Tolga Şengül’e verdi. Burada açıklamalarda bulunan aday adayı Bülbül, “Ak Partimiz döneminde tüm belediyelere olduğu gibi Arsin’imize birçok yatırımlar yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir.  Arsin’imizin bugüne kadar almış olduğu hizmetlerden dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza ve icraatın başında bulunan ilçe başkanıma ve ekibine, belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” dedi. 

“Tecrübelerimi aktarmak istiyorum”

Bülbül açıklamasında, “2030 vizyonumuza uygun olarak Arsin’imize yakışır büyüklükteki tüm mega projelerin hazırlanmasında hep işin içinde mutfağında oldum ve ilçemize kazandırılması için çalıştım.

İlçemin gelecek dönemler ile ilgili üstlenmekte olduğu misyonu ve vizyonu çok iyi biliyorum ve bunları gerçekleştirmek için siz değerli teşkilat mensuplarımız ile ve tüm Arsinliler ile Allah’ın izni ve Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi durumunda çok çalışmak zorunda olduğumuzu biliyorum. İsmi gibi arınmış ve temiz olan ilçeme hizmet edebilmek için tertemiz duygularla bilgi birikimim ve tecrübem ile aday adayı oldum. Rabbim inşallah ilçeme ve ilçem halkına sizler ile birlikte hizmet yapmayı bana nasip eder” ifadelerini kullandı. 

Hep Birlikte Arsiniz

“14 Ağustos 2001 yılından beri ilçemizde bu davayı savunan, savunulması ve desteklenmesi için çalışan tüm teşkilat mensuplarından vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diyen Bülbül konuşmasını şu şekilde tamamladı, “Sizlerin emeğine sağlık diyorum. Allah hepsinden, hepinizden razı olsun. Aday adayı olan Arsin’in tüm değerlerine de başarılar diliyorum. Bugün buruda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyor en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Biz Biriz, Birlikteyiz, Hep Birlikte Arsin’iz.”

 “Ben Arsin’im Arsin Ben!”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili, AK Parti Grup Başkanvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Sait Gürsoy doğup büyüdüğü Arsin’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti Arsin İlçe Başkanlığında başvurusunu yoğun bir katılımla gerçekleştiren Gürsoy, önemli açıklamalarda bulundu. Gürsoy, “AK Partimizin kuruluşundan bugüne birçok kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak karşınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. İlçe Yöneticiliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Meclis Üyeliği ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekilliğine kadar birçok görevi ‘Halka hizmet hakka hizmet’ düsturuyla icra ettim. Şükürler olsun ki sizleri layıkıyla temsil edip bugün bu noktaya gelebildim” dedi. 

Tecrübe, Bilgi Ve Birikimle Hizmete Devam

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Trabzon’da girmiş olduğu yerel ve genel bütün seçimlerinde aktif olarak görev aldığını belirten Gürsoy, “İlçe Başkanlığımızın Kurucular Kurulu Üyesi olduğum gibi İl Başkanlığımızda farklı birimlerde İl Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getirdim. 

Şu anda ise Arsin’i, Trabzon Büyükşehir Belediyemizde Meclis Üyeliğimin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Plan Bütçe Komisyon Başkanlığıyla temsil ediyor ve hizmete devam ediyoruz.Arsin ve Trabzon’da olan tecrübelerimin yanı sıra bürokrasideki bilgi ve birikimimi de ilçemiz adına en iyi şekilde kullanacağım” diye konuştu. 

Beşikdüzü Cahit Erdem Diyor
 
Beşikdüzü Belediye Başkanlığı CHP aday adayı olan Cahit Erdem’e ilgi giderek artıyor. İstanbul Büyükşehir, Beykoz ve Trabzon Belediyelerinde mühendis, müdür ve başkan yardımcısı görevlerinde bulunan Erdem, tecrübesi ile güzel projelere imza atacağını ifade etti. Gerek CHP çevresinde gerekse spor camiasında sevilen bir isim. Kendisi ile görüştüğümüzde Erdem şu hedeflerini anlatarak, “Eğitim ilçemizde tarihi kimliği tekrar ortaya çıkarmak, kültür sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, yeşil alan ve parklarımızı tekrar inşa etmek, ilçe halkımız ile birlikte belediyeyi yönetmek ve sevgiyi hakim kılmak adına aday oldum” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim