Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından oluşan yeni Rize İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek, meclis üyeleriyle bir araya geldi. Meclis Başkanı Ali İmran Büyük'ün yönetiminde gerçekleşen toplantıda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve diğer il genel meclisi üyeleri hazır bulundu.

Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Geliştiriliyor Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Geliştiriliyor

Meclis Başkanı Büyük, toplantının gündemindeki maddelerin görüşülmesinin ardından yaptığı konuşmada Vali Baydaş'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Büyük, yeni oluşan meclisin, ilin ve köylerin geleceğini planlama ve hizmet üretme konusunda birlik ve ortak akıl ile hareket edeceğini vurguladı.

Vali Baydaş ise meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisinin il ve ilçelerin temsil edildiği, ilin genel problemlerinin tartışılacağı ve çözüme kavuşturulacağı bir kurum olduğunu ifade etti. Yeni meclisin tecrübe ve heyecanı bir araya getirdiğini belirten Baydaş, bu dönemde şehrin meselelerine dair başarılı kararlar almayı hedeflediklerini dile getirdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA