Rize'nin Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan Burçin Öksüz, çamaşırlarını asmak için balkona çıktığında şoke edici bir manzarayla karşılaştı. Balkonundan sarkan sepetinin delik olduğunu fark eden Öksüz, ardından 2,5 yaşındaki kızı Özge'nin yerde bir mermi çekirdeği bulduğunu gördü. Olayın şaşkınlığıyla hemen polise haber veren Öksüz, yaşadığı korkuyu ve endişeyi paylaştı.

Trabzon'da 1 Mayıs Dolayısıyla Trafik Düzenlemesi Trabzon'da 1 Mayıs Dolayısıyla Trafik Düzenlemesi

Burçin Öksüz, yaşadığı olayı anlatırken vatandaşların eğlence amaçlı yapılan atışlarda daha duyarlı olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Sepetindeki mermi deliğini fark ettiğinde büyük bir korku yaşadığını ve hemen çocuğunu içeriye götürdüğünü belirten Öksüz, evlerinin yüksek bir yerde olduğunu ve balkonda oturmanın artık kendisini korkuttuğunu dile getirdi.

 Çocuğunun güvenliği için endişelendiğini ifade eden Öksüz, insanların eğlence amaçlı yapılan atışlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Öksüz, bu tür olayların yaşanmaması için duyarlılık çağrısında bulundu ve evinin balkonunda çocuğuyla oturamaz hale geldiğini ifade etti.

Muhabir: BİROL SANCAK