Bu yüzden alınacak her puan çok önemli ve belirleyici olacak. Gaziantep maçı bizim için bir karar günüydü. Bu maçın sonucuna göre bundan sonraki hedefimizi belirleyecektik: Alt sıralara yaklaşmamak mı olacak, ya da alabileceğimiz iyi bir sonuçla oradan iyice uzaklaşmak, hem de en iyi neyi yapabiliriz planları içerisine mi girecektik?" şeklinde konuştu.

Palut, maç analizine de değinerek, "İlk yarıda iki takım açısından da durgun bir tempo vardı. Devre arasında oyuncularımızla bazı taktiksel şeyler paylaştık. İkinci yarıya iyi başlayıp golü de bulduk ama yediğimiz golden sonra zor durumlarda kaldık. Gaziantep maçı koparabilirdi, ta ki attığımız gole kadar. Çünkü bu golle beraber ortaya bambaşka bir oyun senaryosu çıktı" ifadelerini kullandı.

Palut-13

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu Oldu Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu Oldu

Son yarım saatte oyunu domine eden ve çok fazla pozisyona giren bir Rizespor'un olduğunu belirten Palut, oyuncularının maç kazanma isteğinden memnun olduğunu dile getirdi. Palut, "Oyuncularımızın özellikle son yarım saatte gösterdikleri maç kazanma isteğinden çok memnunum. Çünkü kritik eşik sayılacak bir maçta çok önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK