Şalpazarı Kaymakamlığı ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası'nda final mücadelesi sona erdi. Turnuvaya Beşikdüzü ve Vakfıkebir İlçelerinden de katılımın yoğun olduğu belirtildi.

48 sporcu arasından sıyrılarak birincilik kürsüsüne çıkan isim Muhammet Ali Demirci oldu. Oldukça çekişmeli geçen final maçında Demirci, rakibi Mustafa Emre Civil'i 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Şaban Yılmaz'ın oldu; Yılmaz, Hamit Çakır'ı 3-2 mağlup ederek bronz madalyaya layık görüldü.

Trabzonspor'da Başkan'ın 'İnanamayacaksınız' Dediği Transfer Trabzon'da: İmza İçin Geldi! Trabzonspor'da Başkan'ın 'İnanamayacaksınız' Dediği Transfer Trabzon'da: İmza İçin Geldi!

Turnuvanın hakemlik görevlerini ise Adem Rahim Ayaz, Şevki Küçükyıldız, Birgül Gedikli Memişoğlu, Gözde Altındaş ve Derya Çolak üstlendi. Final maçı, Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher Serin, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz ve Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk tarafından izlendi.

Turnuva sonunda düzenlenen madalya töreninde konuşan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Şalpazarı'daki etkinliklerin önemine vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca Kaymakam Semih Memiş, dereceye giren sporcuları tebrik ederek turnuvanın başarıyla sona ermesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Turnuva kapsamında birinci olan Muhammet Ali Demirci'ye ödülünü Kaymakam Semih Memiş, ikinci olan Mustafa Emre Civil'e ödülünü Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, üçüncü olan Şaban Yılmaz'a ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher Serin ve dördüncü olan Hamit Çakır'a madalyasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen takdim etti. Fotoğraf çekimleri ve madalya töreninin ardından turnuva sona erdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA