Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Trabzon'da Çevre Kirliliği Uyarısı; Trafiği Tehlikeye Atıyor! Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Trabzon'da Çevre Kirliliği Uyarısı; Trafiği Tehlikeye Atıyor!

Samsun'da, Atakum ve Canik ilçelerinde evlerden para ve ziynet eşyası hırsızlığıyla ilgili yapılan operasyon sonucunda 3 kadın tutuklandı. Polisin takibi sonucu yakalanan kadınlar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 2'si 18 yaşından küçük toplam 6 kadın, kilitlenmeden çekilen kapıları aparatla dil düşürme yöntemiyle açarak girdikleri 4 ayrı evden ziynet eşyası ve para çalmakla suçlanıyorlardı. İfadeleri alınan S.Y. emniyette, yaşları küçük olan Ü.Y. ve E.K. ise çocuk savcısına ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Ancak polisteki sorgulamaların ardından Samsun Adliyesine sevk edilen B.V., B.Y. ve P.A. adlı kadınlar nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da yaşanan bu hırsızlık olaylarının ardından tutuklanan kadınların, evlerden çaldıkları ziynet eşyası ve paralarla ilgili olarak yargılanacakları belirtiliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA