Zeki Yavru Nereli? Kaç Yaşında?

Samsunspor'un defans hattında forma giyen Zeki Yavru, 05 Eylül 1991 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan Zeki, 178 cm boyunda ve 72 kilodur. Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon takımıyla 31 maça çıkan Zeki Yavru, 3 sarı kart görmüş ancak kırmızı kartla cezalandırılmamıştır. Sahada 4 asist ve 2 gol katkısı ile önemli bir rol oynamıştır.

RAMS Başakşehir & Trabzonspor Maçı Bugün! İşte Detaylar... RAMS Başakşehir & Trabzonspor Maçı Bugün! İşte Detaylar...

Trabzonspor'da ayrılık: Zeki Yavru'nun sözleşmesi feshedildi

Samsunspor - Trabzonspor Maçı Sonrası Yaptığı Açıklama

Zeki Yavru: "Golden sonra sevinemezdim. Beni ben yapan, bana kimlik kazandıran Trabzonspor. Bunu herkes biliyor. Şu an Samsunspor için terimin son damlasına kadar mücadele veriyorum. Trabzonspor’u asla unutamam. Trabzonspor taraftarlarına saygım sonsuz."

Samsunspor kaptanı Zeki Yavru olaylı maçın ardından konuştu: Bunu bana  yıkmaya çalışmak hayal kırıklığı - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Trabzon'un Gururu Zeki Yavru: Azmin Zaferi ve Genç Yetenek

Trabzon'un futbol arenasındaki parlayan yıldızı Zeki Yavru, azmi ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 1991 doğumlu olan Zeki, futbola Trabzon Telekomspor'da başladıktan sonra Trabzonspor altyapısında forma giymiş ve 1461 Trabzon'a transfer olmuştur. Ancak geri dönüşü, Trabzonspor'un Beşiktaş mağlubiyetinden sonra Şenol Güneş tarafından kadroya katılmasıyla gerçekleşmiştir.

Zeki'nin futbol kariyeri, zorlu anlarla dolu olsa da azmi ve kararlılığı sayesinde zaferle sonuçlanmıştır. Bir kupa maçında yaşadığı kafa travması sonrası bir süre sahalardan uzak kalan Zeki, sağlığına kavuştuktan sonra tekrar form tutmayı başarmıştır. Galatasaray karşısında forma giydiği ilk derbi de bu zaferlerden biridir.

Genç yaşına rağmen futbol sahnesindeki başarısıyla adından söz ettiren Zeki, Trabzon'un yetiştirdiği gurur kaynağı bir futbolcudur. Azmi ve yeteneğiyle geleceğin yıldızları arasında yer almayı başaran Zeki Yavru, Trabzonspor'dan Kayserispor'a uzanan futbol macerasıyla da kendisinden söz ettirmektedir.

Muhabir: AYŞE SANCAK