Samsunspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig'in 35. haftasındaki heyecan dolu karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Karadeniz derbisini izlemek isteyen taraftarlar için biletler yarın satışa sunulacak.

Bilet fiyatları kale arkası için 155 TL'den başlarken, Doğu (Maraton) alt-üst tribünleri için 300 TL, B Batı alt-üst tribünleri için 850 TL, A Batı alt-üst tribünleri için bin TL ve VIP tribünleri için 2 bin TL olarak belirlendi. Özellikle Trabzonspor tribünü için ayrılan biletler ise 200 TL olarak açıklandı.

Kadınlar ve öğrenciler için kale arkasından alınacak bilet fiyatlarına yüzde 50 indirim uygulanacak. Bilet satışları yarın saat 11.00'den itibaren başlayacak ve öncelikli alım hakkı Samsunspor logolu kart sahiplerine verilecek. Maçın 24 saat öncesine kadar diğer logolu kart sahipleri bilet satın alabilecek.

Trabzonspor, Kelechi Iheanacho İçin Transfer Yarışında Öne Çıkıyor Trabzonspor, Kelechi Iheanacho İçin Transfer Yarışında Öne Çıkıyor

Trabzonspor ve Samsunspor taraftarları, bu önemli mücadeleyi stadyumda canlı olarak izlemek için biletlerini erken dönemde temin etmeye teşvik ediliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA