YÜKSELEN HEYECAN: PLAY-OFF'A ADIM ADIM

TFF 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden Sebat Gençlikspor, oynadığı oyun ve elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekiyor. Ligde ikinci sırayı alarak Play-Off yolunu tutan Kırmızı-Beyazlılar, şimdi 2.Lig hayali için son sürat ilerliyor.

HEYECAN DOLU TAKVİM

Onuachu, İstanbulspor Karşısında Parladı: "İki Finalimiz Kaldı" Onuachu, İstanbulspor Karşısında Parladı: "İki Finalimiz Kaldı"

Sebat Gençlikspor, Play-Off yolunda 3.Tur'dan dahil olacak. Önceki tur maçlarının ardından rakibini bekleyecek olan ekip, 3.Tur'u geçmesi halinde 3.Grubun finalistiyle karşı karşıya gelecek ve 2.Lig'e yükselme mücadelesi verecek. TFF 3.Lig Play-Off takvimi de belli oldu: 1.Tur maçları tek maç eleme usulüyle 2 Mayıs'ta oynanacak. 2.Tur maçları ise 6-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. 3.Tur müsabakaları ise 15-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak ve 3.-4. Grup Finali, heyecan dolu bir atmosferde 26 Mayıs Pazar günü sahne alacak.

SEBAT'IN SEVDASI: 2.LİG İÇİN MÜCADELE

Sebat Gençlikspor, 2.Lig hedefiyle dolu dolu bir mücadele verecek. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarlarının desteğiyle, azim ve kararlılıkla bu yolda ilerliyor. Sebat, Play-Off heyecanıyla futbolseverlere unutulmaz bir mücadele vaat ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY