Bu konuda özellikle Hatay ve Pendik galibiyetleri umutları iyice artırdı. Üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası gelen Hatay ve Pendik zaferleri Fırtına’ya ilaç gibi geldi. Galibiyet serisi yakalamanın peşinde olan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı da planlarını yapmaya başladı. 

KAZANMA ALIŞKANLIĞI

Puan Kayıplarının Ardından Takıma Jose Mourinho Geliyor: Abdullah Avcı'nın Baş Rakibi... Puan Kayıplarının Ardından Takıma Jose Mourinho Geliyor: Abdullah Avcı'nın Baş Rakibi...

Pazar günü sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fırtına’da teknik direktör Abdullah Avcı öğrencilerinden yüksek motivasyon istedi. Her maçı tek tek düşünmeleri gerektiğini söyleyen Avcı’nın “Her geçen gün kazanma alışkanlığımız oturuyor. Önümüzdeki süreç de zorlu. Ama biz Trabzonspor gibi oynarsak her takımı yeneriz. Bu sezon Avrupa kupalarını hedefliyoruz. Bu nedenle önümüzdeki maçları da kazanarak 5'te 5 yapalım. Puanları topladıkça öz güvenimiz de artacak” sözleriyle oyuncularını kritik sürece hazırladığı öğrenildi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT