Ece Ronay ve 5 Şüphelinin Dijital Materyalleri İnceleme Altında

Fenomen Ece Ronay In Cep Telefonlari Ve Diger 16632769 1340 M
İş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirme suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve diğer 5 şüpheliye ait cep telefonları ve dijital materyaller, Siber Şubede adli incelemeye alındı. Şifre kırma işlemleriyle eski ve yeni tarihli mesaj trafiği ile silinmiş verilere ulaşılacak.

Ece Ronay ve 5 Şüphelinin Cihazları Şifreleri Kırılarak İnceleniyor

Fenomen Ece Ronay In Cep Telefonlari Ve Diger 16632769 1572 M
Eski eşi Mehmet B.'nin iş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirme suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve diğer 5 şüpheliye ait cep telefonları ve dijital malzemelerin şifreleri kırılarak inceleniyor. İnceleme sürecinde eski ve yeni tarihli mesaj trafiği ile silinmiş verilere erişim sağlanacak.

Ece Ronay'ın Telefon Konuşmaları ve Dijital İzleri İnceleniyor

Fenomen Ece Ronay In Cep Telefonlari Ve Diger 16632769 6946 M
Eski eşi Mehmet B.'nin iş yerlerine kurşunlama azmettirme suçlamasıyla gözaltına alınan Ece Ronay ve diğer 5 şüpheliye ait cep telefonları ve dijital materyaller, Siber Şubede detaylı bir incelemeye tabi tutuluyor. Şifreleri kırılan cihazlar sayesinde eski mesajlara ulaşılacak ve telefon konuşmaları mercek altında.

Ece Ronay Soruşturması: Şifreleri Kırılan Cihazlar İnceleniyor

Fenomen Ece Ronay In Cep Telefonlari Ve Diger 16632769 2074 Amp
İş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirme suçlamasıyla gözaltına alınan Ece Ronay ve diğer 5 şüpheliye ait cep telefonları ve dijital materyallerin şifreleri kırılarak inceleniyor. İnceleme sürecinde, eski ve yeni tarihli mesaj trafiği ile silinmiş verilere erişim sağlanacak.

Kaynak/Haberler 

Editör: Ayşe Sancak