Asla Pes Etmedik

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu sezon yaşanan süreçle ilgili de konuşan Yusuf Yazıcı, “Aslında lige güzel başlamıştık. Sakatlıklar yaşadık. 13-14 kişi idmana çıkıyorduk. Kadro dışılar, transfer yasağı geldi. Ama biz pes etmedik, güzel bir kadro inşa edildi. Sahaya çıktığımız zaman terimizin son damlasına akdar mücadele ettik. Hocamızla birlikte bu durumu iyi götürdüğümüzü düşünüyorum. Biz Trabzonspor'u en iyi nereye taşırız diye düşünüyoruz” dedi.

Forvet Arkasını Seviyorum

Bu sezon sakatlıklardan ötürü 6 ve 8 numara pozisyonunda oynadığını hatırlatan Yusuf Yazıcı, “Ben normalde forvet arkası oynuyorum, serbest oyanmayı seviyorum ama 6-8 oynadım. Tabi hocam nerede isterse oynarım. Ben serbest oynamayı seviyorum. Tabi artık 6 ve 8 numaraya da alıştım, kendimi en rahat ise 10 numarada hissediyorum” diye konuştu. 

2 Ya Da 3’üncü Oluruz

Avrupa hedeflerinin olduğunu söyleyen Yusuf Yazıcı, “Güzel hava yakaladık. Yerli yabancı ayrımı yok, çok iyi arkadaşız. Son 8 haftayı iyi bitireceğiz. Taraftarımızla güzel ekip olmaya çalışıyoruz. Bence bu sezon 2. ya da 3. olacağız. İçimde öyle bir hissiyat var” ifadelerini kullandı. Transfer konusuna da değinen Yusuf, “Benim bu sezon ne yapacağım önemli. 8 maça odaklandım. Kitabın sayfalarını hızlı çevirmeyelim ama hakkımızda da hayırlısı olsun. Ben şu an sadece Trabzonspor'un başarısına odaklandım, sonrasını düşünürsem bugünü kaçırırım, yaşayıp göreceğiz” dedi

Barcelona'yı Tutuyorum

Yusuf şöyle devam etti; “Genellikle arkadaşlarımın oynadığı tüm maçları izliyorum. La Liga'yı seviyorum. Premier Lig'i takip ediyorum. Cengiz'den dolayı İtalya'ya bakıyorum. Barcelona'yı tutuyorum. Kendimi İspanya Ligi'ne daha yakın hissediyorum. Boş zamanlarda okula gidiyorum. Kardeşimle geziyorum, kitap okumayı, dizi - film izlemeyi severim. Abimle boksa gideriz. Bir yandan İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum. Cruyff'un kitabını okuyorum şu anda.” 
 
Editör: TE Bilisim