Süper Lig'de şampiyonluk yarışı sürerken, takımlar arasındaki transfer hareketliliği de devam ediyor. İşte son gelişmeler:

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Rus ekibi CSKA Moskova'nın ilgisi altında. İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak, Rus basınına verdiği demeçte, CSKA Moskova'nın İrfan'la ilgilendiğini doğruladı. Altıparmak, "Onu iyi tanıyorlar ve performansını yakından takip ediyorlar" dedi. Transfer iddiası hakkında ise yorum yapmadı.

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Uğurcan Çakır Cezalı Duruma Düştü Trabzonspor'un Takım Kaptanı Uğurcan Çakır Cezalı Duruma Düştü

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, Renato Sanches'i kadrosunda görmek istiyor. Orta saha takviyesi arayışını sürdüren Beşiktaş, Renato Sanches'e olan ilgisini sürdürüyor. İtalyan basınına göre, Fernando Santos, vatandaşı Renato Sanches'i transfer etmek için ikna turlarına başladı. 26 yaşındaki oyuncunun PSG'den kiralık olarak oynadığı Roma'da fazla süre bulamadığı ve ülkeden ayrılmaya istekli olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus döneminde transfer ettiği ve geçen sezonki performansıyla takdir kazanan Lincoln Henrique, sakatlık nedeniyle bu sezon istediği kadar forma şansı bulamadı. Bu nedenle Brezilyalı oyuncu, Red Bull Bragantino'ya transfer oldu. Eşyalarını toplayan Lincoln Henrique, Antalyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Red Bull Bragantino, Lincoln'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

2A0Bdd1F 35B1 435A Bda1 2Ce8Aca0Fdc7

Trabzonspor'un gündeminde olan Rafa Mir için Valencia devreye girmişti. Ancak son bilgilere göre, Sevilla, yıldız oyuncunun Valencia transferine onay vermedi. Trabzonspor'un ise opsiyonlu kiralama formülüyle yeni bir hamle yapabileceği öğrenildi.
Transfer piyasası tüm heyecanıyla devam ederken, Süper Lig takımları kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT