Süper Lig'de 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi öncesinde kulüpler, transfer çalışmalarına hız verdi. Barcelona'ya 25 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Belçikalı yıldız oyuncu, şu anda İstanbul tabanlı bir takımın radarına girdi.

Belçikalı forvet, bu sezon Barcelona'da istediği şansı bulamayarak Edin Dzeko'nun arkasında kaldı. Forma şansını arttırmak ve EURO 2024 için Belçika Milli Takımı'nda yer alabilmek adına düzenli olarak oynayacağı bir takıma transfer olma isteğiyle hareket eden oyuncu, gelecek haberi bekliyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncuyu ara transfer döneminde göndermeyi düşündüğü ifade ediliyor. Bu transferden elde edilecek bonservis geliriyle ilgili yönetimin olumlu bir bakış açısına sahip olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Belçikalı futbolcunun dışında, Süper Lig takımlarında gelecek transfer dönemi öncesinde birçok hareket yaşanıyor. Sivasspor'un genç yetenekleri Yunus Emre Konak ve Emre Gökay için alınacak karar, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan oyuncuların durumu, Adana Demirspor'a Benfica'dan önerilen orta saha oyuncusu Gabriel Pires, Konyaspor'un golcü arayışı, Trabzonspor'un Aliou Dieng ile ilgisinin olmaması gibi birçok konu gündemde.

Başakşehir'in Edgar İe ile yollarını ayırmayı düşündüğü, Lille'de istediği süreleri alamayan Fransız savunmacı Samuel Umtiti ile ciddi şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Transfer dönemi, futbolseverlerin ve kulüp taraftarlarının heyecanla beklediği gelişmelerle dolu geçecek gibi görünüyor. Transfer sezonu açıldıkça, yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak