2 yaşında annesini kaybettiğini, babasının felçli dedesine ve kendilerine baktıklarını dile getiren 21 yaşındaki Sümeyye Dudioğlu, kamera kayıtları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, babasının serbest bırakılmasını istedi. Dudioğlu, babasının suçsuz olduğunu iddia ederek, siyasi baskı ve Sosyal medya tepkisi sebebiyle tutuklandığını ve derhal serbest bırakılması gerektiğini ifade etti.

İDDİALAR ASILSIZ

Dudioğlu, “Babam Ömer Dudioğlu, öğrencilerin içerisinde bulunduğu servis aracının karayolunda seyir halinde giderken zorla durdurduğu, araç şoförünün direksiyon indirdiği, kolundan tutup kulübeye soktuğu, sokulduğu, öğrencileri darp ettiği gerekçesi ile tutuklandı.  MOBESE görüntülerini aldım. İddialar tamamen asılsız. Babam kimseye saldırıp ulaşım hakkını engellemedi. Babamın serbest bırakılmasını istiyoruz” dedi.

BABASIZ KALDIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ’nün 69. Kuruluş Yıl Dönümü Törenine Katıldı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ’nün 69. Kuruluş Yıl Dönümü Törenine Katıldı

‘2 yaşındayken annemi kaybettim’ diyen Sümeyye Dudioğlu, şöyle devam etti: “Evimizin en büyük çocuğu olarak, suçsuz yere tutuklu olan babamın hakkını aramaya çalışıyorum. Yetim ve gariban bir aile babasız kaldı. Babam çalışarak hem bize hem de felçli dedeme bakıyor. Sosyal medya baskısı ile haksız yere cezaevinde. Hayatımız alt üst oldu. Babam olmadan yaşamaya gücümüz yetmiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan bize yardım etmesini istiyorum.”

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU