TV8'in fenomen programı "Survivor All Star 2024", bu defa sıradışı bir olayla gündeme geldi. Yarışmadan çok tartışmalarla anılan program, yarışmacı Aysu'nun abisinin adaya yemek göndermeye çalışmasıyla sarsıldı.
survivor şampiyonu belli oldu

Dilan Çiçek Deniz'in Yeni Aşkı: Ünlü Yönetmenin Oğluyla! Dilan Çiçek Deniz'in Yeni Aşkı: Ünlü Yönetmenin Oğluyla!

Acun Ilıcalı'nın programda yaptığı açıklamaya göre, Aysu'nun abisi, kız kardeşinin aç kalmaması için Dominik'teki bir lokalden gizlice yemek siparişi vermişti. Ilıcalı, bu durumu "organize bir suç" olarak nitelendirirken, daha önce yaşanmamış bir olay olduğunu belirtti.
100615198 Survivor3

Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, yarışmacının abisi, Dominik'teki bir lokal üzerinden kız kardeşine yiyecek temin etmeye çalıştı. Ancak yapılan tespitler sonucunda bu plan ortaya çıkarıldı ve Aysu'ya ceza verildi. Ilıcalı, cezanın yanı sıra Aysu'ya abisine de selam göndererek, kardeşinin adada eşit şartlarda yarışmasını hatırlattı.

Aysu ise şaşkınlığını gizleyemedi ve böyle bir düzenli alışverişin olmadığını savundu. Ilıcalı ise olayın şaşırtıcı olduğunu belirterek, daha fazla tartışmaya gerek olmadığını vurguladı.

Muhabir: BİROL SANCAK