HİÇBİR KATKILARI OLMADI
 

4 milyon Euro’ya alınan Pepe sezon başından beri hiçbir varlık gösteremedi. Umut Bozok 3 milyon Euro gibi bir rakama transfer edildi ayakta duramadı, Orsiç geldiğinde sakatlandı ve hala 11’e dönemedi. Trabzonspor yönetimi sadece bu 3 oyuncu için 10 milyon Euro harcama yaptı.

RİZESPOR’U 48 PUANA TAŞIDILAR
 

Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu

Bir de komşu Çaykur Rizespor’a bakalım. Yeşil-Mavililer,  Olawoyin’i 250 bin Euro’ya transfer ederken Shelvey’i 800 bin Euro karşılığında kiraladı. Yine bir başka hücum oyuncusu Varesanoviç ise 300 bin Euro’ya transfer edildi.

Trabzon’un 10 milyon Euro harcadığı yerde Çaykur Rizespor ise toplamda 3 oyuncuya sadece 1 Milyon 350 bin Avro para verdi ve 48 puanla birlikte Trabzonspor’un hemen arkasına takıldı. Yeni sezon öncesi artık transferde hata istemeyen taraftarlar, ‘Çok paraya yatan değil, az paraya koşan oyuncu istiyoruz’ yorumunda bulundu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU