Meclis Başkanı Eren, yerel seçimler öncesinde odayı ziyaret eden adaylara iş dünyasının öncelikli beklentilerini ilettiklerini vurguladı. Bu görüşmelerin iş dünyası ile yerel yönetimler arasındaki diyaloğun güçlenmesine katkı sağladığını belirtti.

TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz ise odanın teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmadığını ve bu yönde iyileştirmeler için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Teknoloji ve Endüstri Komisyonu kurduklarını belirten Kazaz, odanın yazılım sistemlerini, sosyal ağlarını, iş yapma süreçlerini ve üyelere dönük işlemleri hızlandıracak bir sürecin başlatıldığını ve bu konuda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi

Toplantıda ayrıca meclis üyeleri de kendi sektörleriyle ilgili görüşlerini ve önerilerini paylaştılar. Bu şekilde, odanın çalışmalarına katkı sağlamak ve sektörlerin beklentilerini dile getirmek için verimli bir platform oluşturuldu.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Birol Sancak