Mayıs ayı içinde aday olup olmamaya karar vereceğini açıklayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye kulüplerden büyük baskı var. İddialara göre şu an için adaylığını garanti altına alacak 60 imza hazır.

Büyükekşi'nin Kurmayları İddialı

Büyükekşi'nin kurmayları, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa ve İstanbulspor'un bir aydan uzun bir süredir toplayamadığı 130 imzaya 2 gün içinde ulaşacaklarını iddia etti.

Başkan Mehmet Büyükekşi, aday olursa seçimi kazanacağından o kadar emin ki, "Oyumun fotoğrafını çekeceğim, sana oy vereceğim" diyen başkanların olduğunu açıkça ifade ediyor.

Diğer Adaylara Karşı Büyükekşi'nin Gücü

İddialar, Büyükekşi'nin dışında kalan diğer 4 adayın (Servet Yardımcı, İbrahim Hacıosmanoğlu, Erdal Alkış ve İsmail Uyanık) aday olabilmesi için imza vermeye hazır olan TFF delegelerinin bile seçimde Büyükekşi'ye oy verecekleri yönünde.

Sörloth, öyle  bir mesaj paylaştı ki herkesi hayran bıraktı! Sörloth, öyle  bir mesaj paylaştı ki herkesi hayran bıraktı!

Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, kurmaylarıyla birlikte başkanlık için oldukça iddialı olduğu belirtiliyor. Kurmayları, "İki gün içinde 130 imzaya çıkacağız" diyerek rakiplerine gözdağı vermiş durumda.

Editör: Birol Sancak