Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF'ye Eleştiri. Adaletsizlik ve Değişim İçin Çağrı Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF'ye Eleştiri. Adaletsizlik ve Değişim İçin Çağrı

Ziraat Türkiye Kupası ve Trendyol Süper Lig'de üst üste çıkılan 3 maçta 3 asist yaparak adından söz ettiren 32 yaşındaki Meunier, performansıyla Almanya'da da büyük ilgi gördü. Daha önce Paris Saint Germain ve Borussia Dortmund gibi dünya devlerinde forma giyen Meunier, Trabzonspor formasıyla da üstün bir performans sergiliyor.

Üst üste üç maçta asist yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken Meunier'in performansı Alman basınında geniş yer buldu. Alman basını, 'Korkutucu olmaya başladı' manşetleriyle Belçikalı yıldızın etkileyici performansını övdü. Bu dikkat çekici performans karşısında taraftarlar da hayranlıklarını gizleyemedi. Bordo-Mavili forma altında kısa sürede kendisini gösteren Belçikalı sağ bek, taraftarların beklentilerini oldukça yükseltti. Meunier'in bu etkileyici performansını sürdürmesi beklenirken, Trabzonspor taraftarları heyecanla onun daha fazla başarıya imza atmasını bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK